Les Seccions

NOVETATS MUSICALS 
Et portarem aquelles cançons que estan de moda, per anar a la última! La música que sona a totes les ràdio, també sona aquí. No volem ser menys! Sempre amb un ull posat a l'actualitat.

MÚSICA EN CATALÀ 
Els grups de música i cantants del nostre país tenen un espai a Lemon Radio. No et perdis la secció que et descobrirà dia a dia cançons cantades en català, de clàssiques i també de noves!

ELS MÉS PROPERS CONCERTS PROPERS
Agenda en que repassarem tots aquells Concerts que passen per Barcelona i rodalies. Destacarem especialment els que siguin gratuïts o que estiguin bé de preu, tot i que el repàs serà de dalt a baix!

DEMANA LA CANÇÓ QUE VULGUIS
Truca, envia un mail, comenta'ns a facebook o envia'ns un twit. De totes aquestes maneres pots demanar la cançó que més t'agradi. Volem que tu també triïs allò que sona a Lemon Radio. A més a més la podràs dedicar a qui vulguis! Esperem les vostres peticions!

LEMON RÀDIO FÓRMULA 
Vols escoltar una cançó rere l'altre? Lemon Radio Fórmula funciona així, sense interrupcions ni gaires paraules, relaxa't amb la frescor de la bona música.

L'ALTRA CANÇÓ DE L'ÀLBUM 
Estem acostumats a sentir sempre la mateixa cançó de l'àlbum d'algun grup conegut, el single. En aquesta secció volem escoltar-ne més. Un CD té 10, 12, 15 pistes, i sempre ens posen la mateixa. Qui sap si ens agrada més una que no sona mai...

ARTISTES EMERGENTS
Lemon Radio obra les portes a tots aquells artistes que vulguin sonar per primer cop a Ona de Sants Aquells grups de música que no tenen prou ressó mediàtic i necessiten una empenta, tindran el seu espai sempre que ho desitgin en aquesta secció, i també promocionant-ne els seus concerts o àlbums!

LA CANÇÓ ENFADOSA 
Sempre hi ha alguna cançó difícil d'escoltar (això no vol dir que puguem deixar d'escoltar-la). Alguna que se'ns ha enganxat d'un anunci o potser sona dia sí, dia també a la ràdio i la lletra és ridícula. Aquí, les analitzarem. Tu també pots proposar-ne alguna que et faci ràbia. Intentarem posar-la per últim cop en aquesta secció, moment ideal per anar al lavabo!

CONCURS "AFINA LA VEU"
Obrim el telèfon de participació a tots els oients. Aquest cop el/la protagonista ets tu! Et posarem una cançó i com si es tractés d'un karaoke, l'hauràs de cantar un cop hagis trucat al telèfon per participar en un concurs amb molts i molts premis! Això sí, sempre i quan cantis prou bé!